SAMSUN / TERME - Fatih Anadolu Lisesi

Kas

Terme dernek Başkanlarının ziyareti

Kas

Okulumuz Fatih Anadolu Lisesinde hafta sonu destekleme yetistirme kursumuzda 11 ve 12.siniflarimiza yönelik deneme sinavi gerceklerstirdik.

Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Valilik resepsiyonunu

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı Etkinlikleri kamsamında " EMANETİN EMİN ELLERDE"

Ekm

Cumhuriyetimizin 100.yılı yarışmasında "dijital afiş yarışması" alanında 1.cisi Fatih Anadolu Lisesi Öğrencimiz 12/F şubesinden S.Çit olmuştur.

Ekm

Nükleer Reaktörler Nedir? Ne değildir? Akademisyen Prof. Dr. Mustafa Çağatay TUFAN Konuşmacı olarak katıldığı TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİ kapsamında okulumuzda Nükler Ernerji konulu panel için Fatih Anadolu lisesi olarak teşekkür ederiz.

Cumhuriyetin 100.Yılı kutlamaları

PROJE ADI: GREEN GUARDIANS

Ekm

Şube Müdürümüz Sn.İsmet Güner ilçemizde devam eden Destekleme ve Yetiştime kurslarını (DYK) ziyaret ederek kursta görev alan öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dilediler.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.İsmail Rahman Köse okul ziyaretleri kapsamında Fatih Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ekm

FATİH ANADOLU LİSESİ "GENÇ BEYİNLER OKUYOR"

Ekm

Fatih Anadolu Lisesi voleybol takımımız.

Haz

ÇEVRE GÜNÜ ETKİNLİKLERİNDE DERECE ALAN ÖĞRENCİMİZ SILA MİDİLLİ'YE ÖDÜL OLARAK FOTOĞRAF MAKİNESİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN DR.MURAT AĞAR TARAFINDAN VERİLMİŞTİR.

May

Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri "GENÇ BEYİNLER OKUYOR" proje kapsamında Edebiyat öğretmeni Fatih Kaya ile Nisan ayı kitaplarımızı Stefan Zweig’ın Satranç (10/B sınıfı )ve Abbas Sayar'ın Yılkı Atı (11/E sınıfı) bitirip  yorumladık.