SAMSUN / TERME - Fatih Anadolu Lisesi

PROJE ADI: GREEN GUARDIANS

"Yeşil Muhafızlar" e-Twinning projesi, Romanya, Moldova, Yunanistan, Polonya ve Türkiye ortaklı  lise öğrencilerinin çevre koruma ve sürdürülebilir uygulamalara aktif olarak katılmalarını sağlamayı ve doğayı korumaya yönelik sorumluluk duygusunu geliştirmeyi amaçlamaktadır. Katılımcılar, işbirlikçi faaliyetler, tartışmalar ve yaratıcı girişimler aracılığıyla temiz bir çevrenin önemini ve bunun korunmasına nasıl katkıda bulunabileceklerini keşfedecekler. "Doğanın Koruyucuları" e-Twinning projesi, lise öğrencilerini temiz bir çevreyi teşvik eden ve doğayı korumanın önemini vurgulayan anlamlı faaliyetlere dahil etmeyi amaçlamaktadır. Farklı ülkelerdeki ortak okullarla yapılan işbirlikçi çabalar sayesinde öğrenciler çevre sorunlarını keşfedecek, sürdürülebilir alışkanlıklar geliştirecek ve kendi yerel topluluklarında ve ötesinde olumlu değişime ilham verecek farkındalık kampanyaları oluşturacak.

Yayın: 19.10.2023 - Güncelleme: 19.10.2023 13:04 - Görüntülenme: 100