SAMSUN / TERME - Fatih Anadolu Lisesi

Mrt

akanlığımızın Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri "Şiddete Hayır" temalı etkinlik gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve Danışman öğretmenimiz Leyla DOĞRAMICIYA bu anlamlı çalışma için teşekkür ederiz.

Mrt

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Eğitim Fakültesi İngiliz Edebiyatı dersinde Doç.Dr. Zerrin EREN hocamızın Fatih anadolu lisesi  Dil Sınıfı olarak misafir olduk.

Ock

Fatih Anadolu lisesi Okur yazar buluşmaları kapsamında yazar Senai DEMİRCİ bizleri kırmayıp okulumuza nazik ziyaretleri hasebiyle ve öğrencilerimizle keyifli sohbeti icin kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Fatih Anadolu lisesinde ingilizce bilgi yarışması düzenlenmiş yarışma Birincimiz 11/C tebrik ederiz.

Ock

Okulumuza teşrif ederek değerli fikirlerini paylaşan ve kitabı hakkında öğrencilerimizle istişareler yapan yazarımız AYDIN HIZ... Bu güzel söyleşi için kendisine teşekkür ederiz.Fatih Anadolu Lisesi

Ock

Taekwondo okullarası çeyrek finallerde 9/A sınıfından Nisanur Akay 3. 12/G sınıfından Esmanur Demirci 1. Olmuş  Türkiye yarı finallere gitme hakkı kazanmıştır.

Ara

Fatih Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan mevlana haftası programı ilçemiz konferans salonunda iiçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Rahman Köse ve Şube Müdürlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Bu güzel program için okul idarecilerine, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

“750. Vuslat Yıldönümünde Hz. Mevlana’yı Anma Programı”na  Davet.

Ara

Bugün okulunuza şube müdürü Alper YİLDİZ gelerek KİTAP okuma kulübüyle bir araya geldi.

Kas

“Yeşil gardiyanlar” e-Twinning projesinde öğrencilerimiz platform üzerinden kendilerini tanıttıktan sonra okuldaki arkadaşlarını bilgilendirmek amacıyla proje panosu hazırlandı. Yapılan son çalışmada ise öğrencilerimiz yabancı ortakları ile zoom üzerinden buluşmuş tanışmışlardır. Projemiz her ay yeni görev ve etkinlikleriyle devam etmektedir.

Kas

Günün anısına organize edilen Öğretmenler Günü Yemeğinde okul idareci ve öğretmenleri bir araya geldiler.

Öğrencimiz Edanur Özkan naat okuma yarışmasında Terme ilçesinde 3. olmuştur

Kas

Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK´ü, ebediyete intikalinin 84. Yılında saygıyla anıyoruz.

Kas

Okulumuz kız öğrenci Takımı İlçe 3.cüsü olmuştur.