Fatih  Anadolu  Lisesi  öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında; kentsel yaşamda organik atıkların geri dönüşümünü sağlayabilecekleri kompost yapımını gerçekleştiriyor.

Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında; kentsel yaşamda organik atıkların geri dönüşümünü sağlayabilecekleri kompost yapımını gerçekleştiriyor.

Fatih  Anadolu  Lisesi  öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında; kentsel yaşamda organik atıkların geri dönüşümünü sağlayabilecekleri kompost yapımını gerçekleştiriyor.Aynı zamanda sıfır atık konusuna katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

27.03.2024 79

27-03-2024