SAMSUN / TERME - Fatih Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğrencisi Yusuf Dursun ACAR Ordu Kumru Fizme Ramazan Bayramı Yağlı Güreşleri (Ayak Boyu 70 kg) 2.olmustur.

Mrt

Fatih Anadolu Lisesi Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında atasözleri ve deyimleri resimleme etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler kendi seçtikleri atasözleri ve deyimlerle ilgili resim yaptılar. Daha sonra yaptıkları resimler okul panoları asılarak mini bir sergi oluşturuldu..

Mrt

Okulumuz öğrencileri sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında, ilçemizde ihtiyaç sahibi aileler için Ramazan kolisi hazırlıkları yaptilar. "Aktif iyi" olmanın küçük bir simülasyonu olan bu etkinlikle öğrencilerimiz, dayanışma ve yardımlaşmanın ne demek olduğunu sahada tecrübe etmenin güzelliğini yaşamış oldular. Rehberlik eden hocalarımızı ve elini taşın altına koyan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Projede görevli olanlar:

Melike Kılıç Gökçakan

Leyla Doğramacı

Fatma Er

Aysel Topçu

Mrt

Fatih  Anadolu  Lisesi  öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında; kentsel yaşamda organik atıkların geri dönüşümünü sağlayabilecekleri kompost yapımını gerçekleştiriyor.Aynı zamanda sıfır atık konusuna katkı sağlayan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Fatih Anadolu Lisesi 11 C sınıfının sosyal sorumluluk projelerinden resim kareleri... " Sokaktaki dostlarımız, Deprem bölgesine kitap yardımı ve İhtiyaç sahiplerine ramazan kolisi"

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı İlçe Kaymakamı Sn. Metin Maytalman, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmail Rahman Köse ve protokolün katılımıyla Fatih Anadolu Lisesi'nin koordinatörlüğünde Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdik.

Mrt

"Muhammed'den muhabbet oldu hasıl"

Muhammed'siz muhabetten ne hasıl" Biz biliyoruz ki inancımızla daha yürekten bir bağ kurmanın yolu, önümüzde Kur'an-ı Kerim'in deyimiyle "en güzel örnek" olarak var olan Hz. Peygamber'i (s.a.v) daha yakından tanımaktır.  Bu bağlamda Okulumuz Terme Fatih Anadolu Lisesinde Değerler Kulübü etkinlikleri kapsamında Ramazan ayı boyunca her hafta Salı ve Perşembe günleri İmam Nevevi'nin "Riyazü's-Salihin" isimli eseri okunacaktir. Etkinliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.

stiklal Marşı’nın kabulü anma Töreni 12 Mart 2024

Mrt

Fatih Anadolu Lisesinde Deprem tatbikatı yapıldı....

Mrt

akanlığımızın Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri "Şiddete Hayır" temalı etkinlik gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve Danışman öğretmenimiz Leyla DOĞRAMICIYA bu anlamlı çalışma için teşekkür ederiz.

Mrt

Ondokuz Mayıs Üniversitesi  Eğitim Fakültesi İngiliz Edebiyatı dersinde Doç.Dr. Zerrin EREN hocamızın Fatih anadolu lisesi  Dil Sınıfı olarak misafir olduk.

Ock

Fatih Anadolu lisesi Okur yazar buluşmaları kapsamında yazar Senai DEMİRCİ bizleri kırmayıp okulumuza nazik ziyaretleri hasebiyle ve öğrencilerimizle keyifli sohbeti icin kendisine teşekkür ederiz.

Ock

Fatih Anadolu lisesinde ingilizce bilgi yarışması düzenlenmiş yarışma Birincimiz 11/C tebrik ederiz.